Åbent hus hos lufthavnsbyggeriet i Ilulissat

Saml familien, snør støvlerne og kom og se hvor langt vi er nået med anlæg af den nye internationale lufthavn i Ilulissat søndag den 28. august mellem kl. 13 og 16.

NUUK, 16. august 2022 – Kalaallit Airports og vore entreprenører arbejder for fuld kraft med at anlægge den kommende lufthavn i Ilulissat, og det går særligt stærkt her om sommeren.

Der er stor interesse for projektet, og det er vi glade for. Men af hensyn til sikkerheden er byggepladsen i almindelighed lukket for offentligheden, da store entreprenørmaskiner arbejder i døgndrift og fordi her jævnligt sprænges klippe for at forberede området til anlæg af baner og bygninger.

Men vi vil også rigtig gerne vise, hvordan arbejdet skrider frem.

Derfor afholder vi i år åbent hus for alle interesserede i Ilulissat. Under arrangementet holder arbejdet pause, og du kan selv se, hvor langt vi er nået. Du får også mulighed for at komme helt tæt på – og endda kravle op i – de store maskiner.

Lufthavnsbyggeriet i Ilulissat holder åbent hus søndag den 28. august mellem klokken 13 og 16. Vi anlægger en rute, så du kan komme sikkert rundt og se anlægsarbejdet. Vi står også klar til at svare på alle dine spørgsmål om projektet og serverer desuden kaffe og kage.

Vi håber, at så mange som muligt vil benytte muligheden for at se fremdriften i lufthavnsprojektet og glæder os til at byde jer velkommen!

For nærmere information, kontakt venligst (kun pressehenvendelser):

Michael Svendsen, Kommunikation Kalaallit Airports - mobil +4561282670 - zms@kair.gl

Eller

Mikkel Bjarnø Lund, Kommunikationsansvarlig Kalaallit Airports - mobil: 231700 – mbl@kair.gl