TIKILLUARIT

TIKILLUARIT er det grønlandske ord for VELKOMMEN. Dette er den officielle hjemmeside for de tre selskaber i Kalaallit Airports Gruppen. Hvis du vil vide mere om selskaberne og organisationen, kan de se under OM OS. Hvis du vil vide mere om det største projekt i Grønlands historie, kan du læse om projekterne under Ilulissat, Nuuk og Qaqortoq nedenfor.

Nyheder

Skal du drive café i Nuuks nye internationale lufthavn?

Kalaallit Airports søger en stærk samarbejdspartner til at drive den nye café i Nuuks kommende lufthavn. Vi søger en forpagter med vision og flair for service til at drive en café, der matcher kundernes forventninger, som de kender det, fra andre internationale lufthavne.

torsdag - 09. november 2023

KJ Greenland skal opføre lufthavnsbygninger i Qaqortoq

KJ Greenland har fået til opgave at stå for byggeriet af den nye terminal, AFIS-tårnet og servicebygningen i den kommende lufthavn i Qaqortoq Kontrakten er netop forhandlet endelig på plads, og det glæder Aviaaja Karlshøj Knudsen, projektdirektør i Kalaallit Airports.

onsdag - 18. oktober 2023

Nye brand- og redningskøretøjer til de nye lufthavne

Kalaallit Airports har indgået i kontrakt med det Østrigske selskab Rosenbauer International AG., om køb af otte fuldt udstyrede brand- og redningskøretøjer, kaldet crashtenders, til de nye lufthavne i Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq.

torsdag - 05. oktober 2023

Et tilfredsstillende og begivenhedsrigt år i Kalaallit Airports

2022 var et godt og begivenhedsrigt år i Kalaallit Airports. Qaqortoqprojektet er kommet i gang, projekterne skrider frem og i november nåede vi den første store milepæl i byggeriet i Nuuk, da den sydlige bane blev godkendt og taget i brug.

tirsdag - 23. maj 2023

Indkaldelse til generalforsamling

Kalaallit Airports Holding A/S afholder ordinær generalforsamling mandag d. 22. maj, kl. 14:00.

fredag - 19. maj 2023

P-plads foran lufthavnsterminal i Nuuk lukker midlertidigt

Lufthavnsbyggeriet i Nuuk er nu kommet til det område, der ligger tæt op ad parkeringspladsen ved terminalen i den nuværende lufthavn. Her skal entreprenøren blandt andet sprænge fjeld for at gøre plads til ny landingsbane, adgangsvej og sikkerhedszone.

fredag - 14. april 2023

Læs mere i nyhedsarkivet