Formanden for Naalakkersuisut landede i lufthavnsbyggeriet

Formand for Naalakkersuisut Múte Bourup Egede var mandag på besøg hos Kalaallit Airports. Mødet fandt sted i campen ved lufthavnsbyggeriet i Nuuk, hvor bestyrelsesformand Kjeld Zacho Jørgensen og administrerende direktør Jens Lauridsen i Kalaallit Airports tog i mod.

Besøget indeholdt blandt andet en status på byggerierne i både Qaqortoq, Ilulissat og Nuuk samt virksomhedens tanker og strategier for fremtiden. Til sidst blev det også til en tur ud på byggepladsen, hvor bane 2A, som efter planen skal åbne til november, er ved at tage form, som billederne herunder også afslører.

Og Formanden for Naalakkersuisut var glad for besøget

  • Mødet med bestyrelsesformand Kjeld Zacho Jørgensen og direktør Jens Lauridsen har forsikret mig om, at lufthavnsprojekterne er på rette spor, og at selskabet til fulde forstår sit formål og ansvar over for samfundet. Jeg glæder mig over at Kalaallit Airports aktivt arbejder med forretningsudvikling og bæredygtighed, som skal sikre en sund vækst og en ansvarlig drift når lufthavnene åbner. Kalaallit Airports har over for mig udtrykt vigtigheden af, at hele Grønland skal få gavn af de nye lufthavne, hvilket ligger i tråd med Naalakkersuisuts ønske herom, sagde Formand for Naalakkersuisut Múte Bourup Egede efter mødet.

Kalaallit Airports glæder sig til den videre arbejde og samarbejde.